prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uvjeta ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj uvjeta ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja

Krajina, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Krajina, A. (2009). Utjecaj uvjeta ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218383

Krajina, Ana. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218383

Krajina, Ana. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218383

Krajina, A. (2009). 'Utjecaj uvjeta ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218383

Krajina A. Utjecaj uvjeta ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218383

A. Krajina, "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218383

Please login to the repository to save this object to your list.