master's thesis
Effect of extraction conditions on antioxidant properties of yellow tea

Ana Krajina (2009)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document

Krajina, A. (2009). Utjecaj uvjeta ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218383

Krajina, Ana. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218383

Krajina, Ana. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218383

Krajina, A. (2009). 'Utjecaj uvjeta ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218383

Krajina A. Utjecaj uvjeta ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2019 September 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218383

A. Krajina, "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:218383