prikaz prve stranice dokumenta Procjene kakvoće prehrane i utjecaja L-karnitina na neke antropometrijske parametre u populaciji studenata ne-sportaša
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Procjene kakvoće prehrane i utjecaja L-karnitina na neke antropometrijske parametre u populaciji studenata ne-sportaša

Stojaković, Stjepan
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control

Cite this document

Stojaković, S. (2008). Procjene kakvoće prehrane i utjecaja L-karnitina na neke antropometrijske parametre u populaciji studenata ne-sportaša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:947273

Stojaković, Stjepan. "Procjene kakvoće prehrane i utjecaja L-karnitina na neke antropometrijske parametre u populaciji studenata ne-sportaša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:947273

Stojaković, Stjepan. "Procjene kakvoće prehrane i utjecaja L-karnitina na neke antropometrijske parametre u populaciji studenata ne-sportaša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:947273

Stojaković, S. (2008). 'Procjene kakvoće prehrane i utjecaja L-karnitina na neke antropometrijske parametre u populaciji studenata ne-sportaša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:947273

Stojaković S. Procjene kakvoće prehrane i utjecaja L-karnitina na neke antropometrijske parametre u populaciji studenata ne-sportaša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:947273

S. Stojaković, "Procjene kakvoće prehrane i utjecaja L-karnitina na neke antropometrijske parametre u populaciji studenata ne-sportaša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:947273

Please login to the repository to save this object to your list.