prikaz prve stranice dokumenta Validacija enzimno-imunološke metode za određivanje flumetazona i deksametazona u mlijeku i jetri životinja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Validacija enzimno-imunološke metode za određivanje flumetazona i deksametazona u mlijeku i jetri životinja

Piščević, Nataša
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Piščević, N. (2009). Validacija enzimno-imunološke metode za određivanje flumetazona i deksametazona u mlijeku i jetri životinja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243693

Piščević, Nataša. "Validacija enzimno-imunološke metode za određivanje flumetazona i deksametazona u mlijeku i jetri životinja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243693

Piščević, Nataša. "Validacija enzimno-imunološke metode za određivanje flumetazona i deksametazona u mlijeku i jetri životinja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243693

Piščević, N. (2009). 'Validacija enzimno-imunološke metode za određivanje flumetazona i deksametazona u mlijeku i jetri životinja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243693

Piščević N. Validacija enzimno-imunološke metode za određivanje flumetazona i deksametazona u mlijeku i jetri životinja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243693

N. Piščević, "Validacija enzimno-imunološke metode za određivanje flumetazona i deksametazona u mlijeku i jetri životinja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243693

Please login to the repository to save this object to your list.