master's thesis
Glycaemic index: measurement and determination of the second meal effect by comparing food intake day before testing and the values of glycaemic index next morning

Bojana Smerdel (2009)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Nutrition Science
Cite this document...

Smerdel, B. (2009). Određivanje glikemijskog indeksa i utjecaja pojedinih sastojaka hrane unesene dan prije ispitivanja na vrijednost glikemijskog indeksa (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:135033

Smerdel, Bojana. "Određivanje glikemijskog indeksa i utjecaja pojedinih sastojaka hrane unesene dan prije ispitivanja na vrijednost glikemijskog indeksa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:135033

Smerdel, Bojana. "Određivanje glikemijskog indeksa i utjecaja pojedinih sastojaka hrane unesene dan prije ispitivanja na vrijednost glikemijskog indeksa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:135033

Smerdel, B. (2009). 'Određivanje glikemijskog indeksa i utjecaja pojedinih sastojaka hrane unesene dan prije ispitivanja na vrijednost glikemijskog indeksa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:135033

Smerdel B. Određivanje glikemijskog indeksa i utjecaja pojedinih sastojaka hrane unesene dan prije ispitivanja na vrijednost glikemijskog indeksa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:135033

B. Smerdel, "Određivanje glikemijskog indeksa i utjecaja pojedinih sastojaka hrane unesene dan prije ispitivanja na vrijednost glikemijskog indeksa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:135033