Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran

Kornelija Plažanin (2009)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Cite this document

Plažanin, K. (2009). Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

Plažanin, Kornelija. "Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

Plažanin, Kornelija. "Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

Plažanin, K. (2009). 'Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 February 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

Plažanin K. Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2020 February 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

K. Plažanin, "Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

Islandora Bookmark - Please login to use this feature