prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran

Plažanin, Kornelija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering

Cite this document

Plažanin, K. (2009). Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

Plažanin, Kornelija. "Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

Plažanin, Kornelija. "Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

Plažanin, K. (2009). 'Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

Plažanin K. Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2025 February 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

K. Plažanin, "Utjecaj različitih načina maceracije na sastav antocijana, intenzitet i nijansu boje crnog vina Teran", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:739407

Please login to the repository to save this object to your list.