prikaz prve stranice dokumenta Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom

Zlodi, Domagoj
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Zlodi, D. (2009). Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333

Zlodi, Domagoj. "Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333

Zlodi, Domagoj. "Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333

Zlodi, D. (2009). 'Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333

Zlodi D. Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 October 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333

D. Zlodi, "Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333

Please login to the repository to save this object to your list.