master's thesis
Efficiency of newly synthesized oxime K048 and its effect on oxidative stress in rats poisoned by tabun

Domagoj Zlodi (2009)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document...

Zlodi, D. (2009). Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333

Zlodi, Domagoj. "Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333

Zlodi, Domagoj. "Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333

Zlodi, D. (2009). 'Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333

Zlodi D. Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333

D. Zlodi, "Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333