University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document
Zlodi, D. (2009). Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333
Zlodi, Domagoj. "Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333
Zlodi, Domagoj. "Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333
Zlodi, D. (2009). 'Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333
Zlodi D. Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 October 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333
D. Zlodi, "Djelotvornost novosintetiziranog oksima K048 i učinak na oksidacijski stres u štakora trovanih tabunom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193333