master's thesis
Effect of inoculum concentration and stirring on growing and production capabilities of recombinant CHO cells in chemically defined media

Jasminka Bajić (2008)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Cite this document...

Bajić, J. (2008). Utjecaj koncentracije inokuluma i brzine miješanja na rast i produkciju rekombinantnog soja CHO stanica na kemijski definiranom mediju (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039020

Bajić, Jasminka. "Utjecaj koncentracije inokuluma i brzine miješanja na rast i produkciju rekombinantnog soja CHO stanica na kemijski definiranom mediju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039020

Bajić, Jasminka. "Utjecaj koncentracije inokuluma i brzine miješanja na rast i produkciju rekombinantnog soja CHO stanica na kemijski definiranom mediju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039020

Bajić, J. (2008). 'Utjecaj koncentracije inokuluma i brzine miješanja na rast i produkciju rekombinantnog soja CHO stanica na kemijski definiranom mediju', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039020

Bajić J. Utjecaj koncentracije inokuluma i brzine miješanja na rast i produkciju rekombinantnog soja CHO stanica na kemijski definiranom mediju [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039020

J. Bajić, "Utjecaj koncentracije inokuluma i brzine miješanja na rast i produkciju rekombinantnog soja CHO stanica na kemijski definiranom mediju", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039020