University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Cite this document
Bajić, J. (2008). Utjecaj koncentracije inokuluma i brzine miješanja na rast i produkciju rekombinantnog soja CHO stanica na kemijski definiranom mediju (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039020
Bajić, Jasminka. "Utjecaj koncentracije inokuluma i brzine miješanja na rast i produkciju rekombinantnog soja CHO stanica na kemijski definiranom mediju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039020
Bajić, Jasminka. "Utjecaj koncentracije inokuluma i brzine miješanja na rast i produkciju rekombinantnog soja CHO stanica na kemijski definiranom mediju." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039020
Bajić, J. (2008). 'Utjecaj koncentracije inokuluma i brzine miješanja na rast i produkciju rekombinantnog soja CHO stanica na kemijski definiranom mediju', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039020
Bajić J. Utjecaj koncentracije inokuluma i brzine miješanja na rast i produkciju rekombinantnog soja CHO stanica na kemijski definiranom mediju [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039020
J. Bajić, "Utjecaj koncentracije inokuluma i brzine miješanja na rast i produkciju rekombinantnog soja CHO stanica na kemijski definiranom mediju", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:039020