University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Krnjeta, T. (2008). Uklanjanje huminskih kiselina iz vode naprednim oksidacijskim procesima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:805086
Krnjeta, Tea. "Uklanjanje huminskih kiselina iz vode naprednim oksidacijskim procesima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:805086
Krnjeta, Tea. "Uklanjanje huminskih kiselina iz vode naprednim oksidacijskim procesima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:805086
Krnjeta, T. (2008). 'Uklanjanje huminskih kiselina iz vode naprednim oksidacijskim procesima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:805086
Krnjeta T. Uklanjanje huminskih kiselina iz vode naprednim oksidacijskim procesima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:805086
T. Krnjeta, "Uklanjanje huminskih kiselina iz vode naprednim oksidacijskim procesima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:805086