prikaz prve stranice dokumenta Duplikacije ciljnog kromosoma prilikom transformacije kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću litijevog acetata
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Duplikacije ciljnog kromosoma prilikom transformacije kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću litijevog acetata

Miklenić, Marina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Miklenić, M. (2008). Duplikacije ciljnog kromosoma prilikom transformacije kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću litijevog acetata (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944048

Miklenić, Marina. "Duplikacije ciljnog kromosoma prilikom transformacije kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću litijevog acetata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944048

Miklenić, Marina. "Duplikacije ciljnog kromosoma prilikom transformacije kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću litijevog acetata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944048

Miklenić, M. (2008). 'Duplikacije ciljnog kromosoma prilikom transformacije kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću litijevog acetata', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944048

Miklenić M. Duplikacije ciljnog kromosoma prilikom transformacije kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću litijevog acetata [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944048

M. Miklenić, "Duplikacije ciljnog kromosoma prilikom transformacije kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću litijevog acetata", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944048

Please login to the repository to save this object to your list.