prikaz prve stranice dokumenta Primjena zeolita u obradi otpadne vode procesa industrijske proizvodnje drvenjače za dobivanje ambalažnog papira
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Primjena zeolita u obradi otpadne vode procesa industrijske proizvodnje drvenjače za dobivanje ambalažnog papira

Vujević, Željka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Physical Chemistry and Corrosion

Cite this document

Vujević, Ž. (2008). Primjena zeolita u obradi otpadne vode procesa industrijske proizvodnje drvenjače za dobivanje ambalažnog papira (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632880

Vujević, Željka. "Primjena zeolita u obradi otpadne vode procesa industrijske proizvodnje drvenjače za dobivanje ambalažnog papira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632880

Vujević, Željka. "Primjena zeolita u obradi otpadne vode procesa industrijske proizvodnje drvenjače za dobivanje ambalažnog papira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632880

Vujević, Ž. (2008). 'Primjena zeolita u obradi otpadne vode procesa industrijske proizvodnje drvenjače za dobivanje ambalažnog papira', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632880

Vujević Ž. Primjena zeolita u obradi otpadne vode procesa industrijske proizvodnje drvenjače za dobivanje ambalažnog papira [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632880

Ž. Vujević, "Primjena zeolita u obradi otpadne vode procesa industrijske proizvodnje drvenjače za dobivanje ambalažnog papira", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:632880

Please login to the repository to save this object to your list.