prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti

Šteib, Marina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering

Cite this document

Šteib, M. (2007). Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614

Šteib, Marina. "Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614

Šteib, Marina. "Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614

Šteib, M. (2007). 'Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614

Šteib M. Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614

M. Šteib, "Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614

Please login to the repository to save this object to your list.