master's thesis
Polymers characterisation for pegylation of recombinated proteins with high performance liquid chromatography method

Marina Šteib (2007)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Cite this document...

Šteib, M. (2007). Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614

Šteib, Marina. "Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614

Šteib, Marina. "Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614

Šteib, M. (2007). 'Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 22 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614

Šteib M. Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2019 August 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614

M. Šteib, "Karakterizacija polimera za pegilaciju rekombinantnih proteina metodom tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:331614