master's thesis
Removal of nitrogen compounds from refinery wastewaters with mixed culture which consists of chosen strains of nitrifying and denitrifying bacteria

Katja Vikić (2006)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for the Biological Waste Water Treatment
Cite this document...

Vikić, K. (2006). Uklanjanje sastojaka s dušikom iz otpadne vode rafinerije nafte pomoću mješovite kulture sastavljene od odabranih sojeva nitrificirajućih i denitrificirajućih bakterija (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836228

Vikić, Katja. "Uklanjanje sastojaka s dušikom iz otpadne vode rafinerije nafte pomoću mješovite kulture sastavljene od odabranih sojeva nitrificirajućih i denitrificirajućih bakterija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836228

Vikić, Katja. "Uklanjanje sastojaka s dušikom iz otpadne vode rafinerije nafte pomoću mješovite kulture sastavljene od odabranih sojeva nitrificirajućih i denitrificirajućih bakterija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836228

Vikić, K. (2006). 'Uklanjanje sastojaka s dušikom iz otpadne vode rafinerije nafte pomoću mješovite kulture sastavljene od odabranih sojeva nitrificirajućih i denitrificirajućih bakterija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836228

Vikić K. Uklanjanje sastojaka s dušikom iz otpadne vode rafinerije nafte pomoću mješovite kulture sastavljene od odabranih sojeva nitrificirajućih i denitrificirajućih bakterija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836228

K. Vikić, "Uklanjanje sastojaka s dušikom iz otpadne vode rafinerije nafte pomoću mješovite kulture sastavljene od odabranih sojeva nitrificirajućih i denitrificirajućih bakterija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836228