master's thesis
Led-optothermal window and the optothermistor as the two new aproaches to the objective red color assessment of tomato-based foods

Ivan Vrbić (2006)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation
Cite this document...

Vrbić, I. (2006). Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514

Vrbić, Ivan. "Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514

Vrbić, Ivan. "Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514

Vrbić, I. (2006). 'Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514

Vrbić I. Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2019 August 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514

I. Vrbić, "Led-optotoplinska ćelija i optotermistor kao novi pristupi objektivnome određivanju crvene boje u proizvodima od rajčica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180514