prikaz prve stranice dokumenta Konstrukcija eksperimentalnog sustava za ispitivanje mehanizma popravka dvolančanog loma DNA u bakterije Escherichia coli
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Konstrukcija eksperimentalnog sustava za ispitivanje mehanizma popravka dvolančanog loma DNA u bakterije Escherichia coli

Lukić, Petra
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering

Cite this document

Lukić, P. (2006). Konstrukcija eksperimentalnog sustava za ispitivanje mehanizma popravka dvolančanog loma DNA u bakterije Escherichia coli (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174298

Lukić, Petra. "Konstrukcija eksperimentalnog sustava za ispitivanje mehanizma popravka dvolančanog loma DNA u bakterije Escherichia coli." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174298

Lukić, Petra. "Konstrukcija eksperimentalnog sustava za ispitivanje mehanizma popravka dvolančanog loma DNA u bakterije Escherichia coli." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174298

Lukić, P. (2006). 'Konstrukcija eksperimentalnog sustava za ispitivanje mehanizma popravka dvolančanog loma DNA u bakterije Escherichia coli', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174298

Lukić P. Konstrukcija eksperimentalnog sustava za ispitivanje mehanizma popravka dvolančanog loma DNA u bakterije Escherichia coli [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2006 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174298

P. Lukić, "Konstrukcija eksperimentalnog sustava za ispitivanje mehanizma popravka dvolančanog loma DNA u bakterije Escherichia coli", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2006. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174298

Please login to the repository to save this object to your list.