prikaz prve stranice dokumenta Tehnološka svojstva i sastav masnih kiselina sjemena suncokreta iz sortnog pokusa na oglednom polju Sopot-Vinkovci
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Tehnološka svojstva i sastav masnih kiselina sjemena suncokreta iz sortnog pokusa na oglednom polju Sopot-Vinkovci

Nestić, Biserka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology

Cite this document

Nestić, B. (2005). Tehnološka svojstva i sastav masnih kiselina sjemena suncokreta iz sortnog pokusa na oglednom polju Sopot-Vinkovci (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822539

Nestić, Biserka. "Tehnološka svojstva i sastav masnih kiselina sjemena suncokreta iz sortnog pokusa na oglednom polju Sopot-Vinkovci." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822539

Nestić, Biserka. "Tehnološka svojstva i sastav masnih kiselina sjemena suncokreta iz sortnog pokusa na oglednom polju Sopot-Vinkovci." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822539

Nestić, B. (2005). 'Tehnološka svojstva i sastav masnih kiselina sjemena suncokreta iz sortnog pokusa na oglednom polju Sopot-Vinkovci', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822539

Nestić B. Tehnološka svojstva i sastav masnih kiselina sjemena suncokreta iz sortnog pokusa na oglednom polju Sopot-Vinkovci [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822539

B. Nestić, "Tehnološka svojstva i sastav masnih kiselina sjemena suncokreta iz sortnog pokusa na oglednom polju Sopot-Vinkovci", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:822539

Please login to the repository to save this object to your list.