prikaz prve stranice dokumenta Statistička obrada pokazatelja onečišćenja komunalne otpadne vode iz crpne stanice „Katalinića brig“ u Splitu
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Statistička obrada pokazatelja onečišćenja komunalne otpadne vode iz crpne stanice „Katalinića brig“ u Splitu

Opačić, Sunčica
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation

Cite this document

Opačić, S. (2005). Statistička obrada pokazatelja onečišćenja komunalne otpadne vode iz crpne stanice „Katalinića brig“ u Splitu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014889

Opačić, Sunčica. "Statistička obrada pokazatelja onečišćenja komunalne otpadne vode iz crpne stanice „Katalinića brig“ u Splitu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014889

Opačić, Sunčica. "Statistička obrada pokazatelja onečišćenja komunalne otpadne vode iz crpne stanice „Katalinića brig“ u Splitu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014889

Opačić, S. (2005). 'Statistička obrada pokazatelja onečišćenja komunalne otpadne vode iz crpne stanice „Katalinića brig“ u Splitu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 06 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014889

Opačić S. Statistička obrada pokazatelja onečišćenja komunalne otpadne vode iz crpne stanice „Katalinića brig“ u Splitu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 October 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014889

S. Opačić, "Statistička obrada pokazatelja onečišćenja komunalne otpadne vode iz crpne stanice „Katalinića brig“ u Splitu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:014889

Please login to the repository to save this object to your list.