prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sorte i uvjeta uzgoja na kvalitetu svježih jagoda te postupaka proizvodnje na kvalitetu marmelada
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj sorte i uvjeta uzgoja na kvalitetu svježih jagoda te postupaka proizvodnje na kvalitetu marmelada

Paljević, Sanja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Paljević, S. (2005). Utjecaj sorte i uvjeta uzgoja na kvalitetu svježih jagoda te postupaka proizvodnje na kvalitetu marmelada (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081501

Paljević, Sanja. "Utjecaj sorte i uvjeta uzgoja na kvalitetu svježih jagoda te postupaka proizvodnje na kvalitetu marmelada." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081501

Paljević, Sanja. "Utjecaj sorte i uvjeta uzgoja na kvalitetu svježih jagoda te postupaka proizvodnje na kvalitetu marmelada." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081501

Paljević, S. (2005). 'Utjecaj sorte i uvjeta uzgoja na kvalitetu svježih jagoda te postupaka proizvodnje na kvalitetu marmelada', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081501

Paljević S. Utjecaj sorte i uvjeta uzgoja na kvalitetu svježih jagoda te postupaka proizvodnje na kvalitetu marmelada [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081501

S. Paljević, "Utjecaj sorte i uvjeta uzgoja na kvalitetu svježih jagoda te postupaka proizvodnje na kvalitetu marmelada", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081501

Please login to the repository to save this object to your list.