University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Process Engineering Laboratory for Unit Operations
Cite this document
Bosiljkov, T. (2005). Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174
Bosiljkov, Tomislav. "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174
Bosiljkov, Tomislav. "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174
Bosiljkov, T. (2005). 'Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174
Bosiljkov T. Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2005 [cited 2024 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174
T. Bosiljkov, "Određivanje fizikalno-kemijskih svojstava kukuruzne krupice kao sirovine za ekstruzije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2005. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:451174