undergraduate thesis
Preživljavanje prirodne mikrobiote izolirane iz proizvoda akvakulture u simuliranim uvjetima gastrointestinalog trakta

Matešić, Nikolina (2017)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Matešić, N. (2017). Preživljavanje prirodne mikrobiote izolirane iz proizvoda akvakulture u simuliranim uvjetima gastrointestinalog trakta (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375813

Matešić, Nikolina. "Preživljavanje prirodne mikrobiote izolirane iz proizvoda akvakulture u simuliranim uvjetima gastrointestinalog trakta." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375813

Matešić, Nikolina. "Preživljavanje prirodne mikrobiote izolirane iz proizvoda akvakulture u simuliranim uvjetima gastrointestinalog trakta." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375813

Matešić, N. (2017). 'Preživljavanje prirodne mikrobiote izolirane iz proizvoda akvakulture u simuliranim uvjetima gastrointestinalog trakta', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 August 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375813

Matešić N. Preživljavanje prirodne mikrobiote izolirane iz proizvoda akvakulture u simuliranim uvjetima gastrointestinalog trakta [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2020 August 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375813

N. Matešić, "Preživljavanje prirodne mikrobiote izolirane iz proizvoda akvakulture u simuliranim uvjetima gastrointestinalog trakta", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375813

Islandora Bookmark - Please login to use this feature