undergraduate thesis
Determination of nutritive value of confectionary products by chemical analysis and by calculation from food composition table

Lucija Bušić (2017)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control
Cite this document...

Bušić, L. (2017). Određivanje hranjive vrijednosti slastica kemijskom analizom i metodom izračuna iz tablica kemijskog sastava (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201252

Bušić, Lucija. "Određivanje hranjive vrijednosti slastica kemijskom analizom i metodom izračuna iz tablica kemijskog sastava." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201252

Bušić, Lucija. "Određivanje hranjive vrijednosti slastica kemijskom analizom i metodom izračuna iz tablica kemijskog sastava." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201252

Bušić, L. (2017). 'Određivanje hranjive vrijednosti slastica kemijskom analizom i metodom izračuna iz tablica kemijskog sastava', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201252

Bušić L. Određivanje hranjive vrijednosti slastica kemijskom analizom i metodom izračuna iz tablica kemijskog sastava [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2019 August 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201252

L. Bušić, "Određivanje hranjive vrijednosti slastica kemijskom analizom i metodom izračuna iz tablica kemijskog sastava", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201252