master's thesis
Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline

Kušen, Matea
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation

Cite this document

Kušen, M. (2017). Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978

Kušen, Matea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978

Kušen, Matea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978

Kušen, M. (2017). 'Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978

Kušen M. Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978

M. Kušen, "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenta iz lista masline", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:933978

Please login to the repository to save this object to your list.