master's thesis
Effect of pea flour addition and fermentation conditions on the fermentable sugars and organic acids content during gluten-free breadmaking process

Kristina Mačešić (2017)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control
Cite this document

Mačešić, K. (2017). Utjecaj brašna žutog graška i uvjeta kiseljenja tijesta na udjel šećera i kiselina u fazama proizvodnje bezglutenskog kruha (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984680

Mačešić, Kristina. "Utjecaj brašna žutog graška i uvjeta kiseljenja tijesta na udjel šećera i kiselina u fazama proizvodnje bezglutenskog kruha." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984680

Mačešić, Kristina. "Utjecaj brašna žutog graška i uvjeta kiseljenja tijesta na udjel šećera i kiselina u fazama proizvodnje bezglutenskog kruha." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984680

Mačešić, K. (2017). 'Utjecaj brašna žutog graška i uvjeta kiseljenja tijesta na udjel šećera i kiselina u fazama proizvodnje bezglutenskog kruha', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984680

Mačešić K. Utjecaj brašna žutog graška i uvjeta kiseljenja tijesta na udjel šećera i kiselina u fazama proizvodnje bezglutenskog kruha [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2019 September 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984680

K. Mačešić, "Utjecaj brašna žutog graška i uvjeta kiseljenja tijesta na udjel šećera i kiselina u fazama proizvodnje bezglutenskog kruha", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:984680