prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala

Habjanec, Tena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations

Cite this document

Habjanec, T. (2017). Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

Habjanec, Tena. "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

Habjanec, Tena. "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

Habjanec, T. (2017). 'Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

Habjanec T. Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2020 September 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

T. Habjanec, "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434

Islandora Bookmark - Please login to use this feature