master's thesis
Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki

Križanović, Romana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Križanović, R. (2017). Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

Križanović, Romana. "Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

Križanović, Romana. "Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

Križanović, R. (2017). 'Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

Križanović R. Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2021 October 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

R. Križanović, "Utjecaj dimljenja na proteolitičke procese i oksidaciju proteina u suhoj šunki", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635550

Islandora Bookmark - Please login to use this feature