University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Tuđen, L. (2017). Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013098
Tuđen, Lucija. "Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013098
Tuđen, Lucija. "Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013098
Tuđen, L. (2017). 'Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013098
Tuđen L. Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 December 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013098
L. Tuđen, "Utjecaj arapske gume, maltodekstrina i inulina na fenolne spojeve modelnih otopina i ekstrakta lista masline pri sušenju raspršivanjem", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:013098