prikaz prve stranice dokumenta Lokalizacija dijela biosintetskog puta alifatskih glukozinolata i njihova potencijalna uloga u obrani biljke
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Lokalizacija dijela biosintetskog puta alifatskih glukozinolata i njihova potencijalna uloga u obrani biljke

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Radojčić Redovniković, I. (2007). Lokalizacija dijela biosintetskog puta alifatskih glukozinolata i njihova potencijalna uloga u obrani biljke (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006511

Radojčić Redovniković, Ivana. "Lokalizacija dijela biosintetskog puta alifatskih glukozinolata i njihova potencijalna uloga u obrani biljke." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006511

Radojčić Redovniković, Ivana. "Lokalizacija dijela biosintetskog puta alifatskih glukozinolata i njihova potencijalna uloga u obrani biljke." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006511

Radojčić Redovniković, I. (2007). 'Lokalizacija dijela biosintetskog puta alifatskih glukozinolata i njihova potencijalna uloga u obrani biljke', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006511

Radojčić Redovniković I. Lokalizacija dijela biosintetskog puta alifatskih glukozinolata i njihova potencijalna uloga u obrani biljke [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006511

I. Radojčić Redovniković, "Lokalizacija dijela biosintetskog puta alifatskih glukozinolata i njihova potencijalna uloga u obrani biljke", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006511

Please login to the repository to save this object to your list.