Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Stanzer, D. (2008). Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544
Stanzer, Damir. "Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544
Stanzer, Damir. "Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544
Stanzer, D. (2008). 'Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544
Stanzer D. Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 October 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544
D. Stanzer, "Istraživanje uvjeta i načina vođenja procesa biosinteze enzima oksidaze D-aminokiselina iz kvasca Trigonopsis variabilis eksprimiranog u bakteriji Escherichia coli", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:085544