prikaz prve stranice dokumenta Procjena tijeka  iona  iz atmosferskih oborina u nizinski šumski ekosustav hrvatske prema metodologiji  UN-ECE ICP forests
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Procjena tijeka iona iz atmosferskih oborina u nizinski šumski ekosustav hrvatske prema metodologiji UN-ECE ICP forests

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Jakovljević, T. (2010). Procjena tijeka iona iz atmosferskih oborina u nizinski šumski ekosustav hrvatske prema metodologiji UN-ECE ICP forests (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997275

Jakovljević, Tamara. "Procjena tijeka iona iz atmosferskih oborina u nizinski šumski ekosustav hrvatske prema metodologiji UN-ECE ICP forests." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997275

Jakovljević, Tamara. "Procjena tijeka iona iz atmosferskih oborina u nizinski šumski ekosustav hrvatske prema metodologiji UN-ECE ICP forests." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997275

Jakovljević, T. (2010). 'Procjena tijeka iona iz atmosferskih oborina u nizinski šumski ekosustav hrvatske prema metodologiji UN-ECE ICP forests', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 08 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997275

Jakovljević T. Procjena tijeka iona iz atmosferskih oborina u nizinski šumski ekosustav hrvatske prema metodologiji UN-ECE ICP forests [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 October 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997275

T. Jakovljević, "Procjena tijeka iona iz atmosferskih oborina u nizinski šumski ekosustav hrvatske prema metodologiji UN-ECE ICP forests", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997275

Please login to the repository to save this object to your list.