doctoral thesis
Characterization of recombinant human granulocyte colony stimulating factor and determination of correlation between chromatographic techniques and biological assay

Ana Škrlin (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document...

Škrlin, A. (2011). Karakterizacija rekombinantnog humanog faktora stimulacije rasta granulocita i utvrivanje korelacije kromatografskih tehnika s postupkom određivanja biološke aktivnosti (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:981551

Škrlin, Ana. "Karakterizacija rekombinantnog humanog faktora stimulacije rasta granulocita i utvrivanje korelacije kromatografskih tehnika s postupkom određivanja biološke aktivnosti." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:981551

Škrlin, Ana. "Karakterizacija rekombinantnog humanog faktora stimulacije rasta granulocita i utvrivanje korelacije kromatografskih tehnika s postupkom određivanja biološke aktivnosti." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:981551

Škrlin, A. (2011). 'Karakterizacija rekombinantnog humanog faktora stimulacije rasta granulocita i utvrivanje korelacije kromatografskih tehnika s postupkom određivanja biološke aktivnosti', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:981551

Škrlin A. Karakterizacija rekombinantnog humanog faktora stimulacije rasta granulocita i utvrivanje korelacije kromatografskih tehnika s postupkom određivanja biološke aktivnosti [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:981551

A. Škrlin, "Karakterizacija rekombinantnog humanog faktora stimulacije rasta granulocita i utvrivanje korelacije kromatografskih tehnika s postupkom određivanja biološke aktivnosti", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:981551