doctoral thesis
Novel nitrous oxide sensor development and application in denitrification monitoring

Natalija Velić (2010)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document...

Velić, N. (2010). Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573

Velić, Natalija. "Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573

Velić, Natalija. "Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573

Velić, N. (2010). 'Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573

Velić N. Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2019 August 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573

N. Velić, "Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573