University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Hajduk Černeha, B. (2011). Uklanjanje prirodne organske tvari iz vode naprednim oksidacijskim procesima (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:204053
Hajduk Černeha, Bojana. "Uklanjanje prirodne organske tvari iz vode naprednim oksidacijskim procesima." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:204053
Hajduk Černeha, Bojana. "Uklanjanje prirodne organske tvari iz vode naprednim oksidacijskim procesima." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:204053
Hajduk Černeha, B. (2011). 'Uklanjanje prirodne organske tvari iz vode naprednim oksidacijskim procesima', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:204053
Hajduk Černeha B. Uklanjanje prirodne organske tvari iz vode naprednim oksidacijskim procesima [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:204053
B. Hajduk Černeha, "Uklanjanje prirodne organske tvari iz vode naprednim oksidacijskim procesima", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:204053