University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Halambek, J. (2011). Sinteza i evaluacija biološki aktivnih heterociklickih spojeva kao inhibitora korozije (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:645081
Halambek, Jasna. "Sinteza i evaluacija biološki aktivnih heterociklickih spojeva kao inhibitora korozije." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:645081
Halambek, Jasna. "Sinteza i evaluacija biološki aktivnih heterociklickih spojeva kao inhibitora korozije." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:645081
Halambek, J. (2011). 'Sinteza i evaluacija biološki aktivnih heterociklickih spojeva kao inhibitora korozije', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:645081
Halambek J. Sinteza i evaluacija biološki aktivnih heterociklickih spojeva kao inhibitora korozije [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:645081
J. Halambek, "Sinteza i evaluacija biološki aktivnih heterociklickih spojeva kao inhibitora korozije", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:645081