Procjena rizika i oblici službenih kontrola kao instrumenti razvoja sustava sigurnosti prehrane u Ministarstvu obrane i oružanim snagama Republike Hrvatske
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Hanzen, E. (2011). Procjena rizika i oblici službenih kontrola kao instrumenti razvoja sustava sigurnosti prehrane u Ministarstvu obrane i oružanim snagama Republike Hrvatske (Professional thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260617
Hanzen, Emil. "Procjena rizika i oblici službenih kontrola kao instrumenti razvoja sustava sigurnosti prehrane u Ministarstvu obrane i oružanim snagama Republike Hrvatske." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260617
Hanzen, Emil. "Procjena rizika i oblici službenih kontrola kao instrumenti razvoja sustava sigurnosti prehrane u Ministarstvu obrane i oružanim snagama Republike Hrvatske." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260617
Hanzen, E. (2011). 'Procjena rizika i oblici službenih kontrola kao instrumenti razvoja sustava sigurnosti prehrane u Ministarstvu obrane i oružanim snagama Republike Hrvatske', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260617
Hanzen E. Procjena rizika i oblici službenih kontrola kao instrumenti razvoja sustava sigurnosti prehrane u Ministarstvu obrane i oružanim snagama Republike Hrvatske [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260617
E. Hanzen, "Procjena rizika i oblici službenih kontrola kao instrumenti razvoja sustava sigurnosti prehrane u Ministarstvu obrane i oružanim snagama Republike Hrvatske", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:260617