prikaz prve stranice dokumenta Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji
Access restricted to students and staff of home institution
professional thesis
Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji

Sakač, Valentina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Sakač, V. (2011). Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji (Professional thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335955

Sakač, Valentina. "Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335955

Sakač, Valentina. "Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335955

Sakač, V. (2011). 'Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335955

Sakač V. Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335955

V. Sakač, "Uvođenje i neprekidno poboljšavanje integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnošću u mesnoj industriji", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335955

Please login to the repository to save this object to your list.