University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Dubrović, I. (2012). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055002
Dubrović, Igor. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055002
Dubrović, Igor. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055002
Dubrović, I. (2012). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055002
Dubrović I. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055002
I. Dubrović, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na antioksidacijsku aktivnost te mikrobiološku kakvoću soka od jagode", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:055002