doctoral thesis
Comparison of physical and chemical properties of Marasca and other selected sour cherry varieties or ecotypes and their products

Maja Repajić (2015)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document...

Repajić, M. (2015). Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava višnje Maraske sa svojstvima drugih odabranih sorata i ekotipova višnje te njihovih proizvoda (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:526286

Repajić, Maja. "Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava višnje Maraske sa svojstvima drugih odabranih sorata i ekotipova višnje te njihovih proizvoda." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:526286

Repajić, Maja. "Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava višnje Maraske sa svojstvima drugih odabranih sorata i ekotipova višnje te njihovih proizvoda." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:526286

Repajić, M. (2015). 'Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava višnje Maraske sa svojstvima drugih odabranih sorata i ekotipova višnje te njihovih proizvoda', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:526286

Repajić M. Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava višnje Maraske sa svojstvima drugih odabranih sorata i ekotipova višnje te njihovih proizvoda [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2019 August 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:526286

M. Repajić, "Usporedba fizikalnih i kemijskih svojstava višnje Maraske sa svojstvima drugih odabranih sorata i ekotipova višnje te njihovih proizvoda", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:526286