prikaz prve stranice dokumenta Povezanost koncentracije homocisteina i suplementacije vitaminom B12 s biljezima koštane pregradnje u vegetarijanaca
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Povezanost koncentracije homocisteina i suplementacije vitaminom B12 s biljezima koštane pregradnje u vegetarijanaca

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Rumora Samarin, I. (2015). Povezanost koncentracije homocisteina i suplementacije vitaminom B12 s biljezima koštane pregradnje u vegetarijanaca (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941259

Rumora Samarin, Ivana. "Povezanost koncentracije homocisteina i suplementacije vitaminom B12 s biljezima koštane pregradnje u vegetarijanaca." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941259

Rumora Samarin, Ivana. "Povezanost koncentracije homocisteina i suplementacije vitaminom B12 s biljezima koštane pregradnje u vegetarijanaca." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941259

Rumora Samarin, I. (2015). 'Povezanost koncentracije homocisteina i suplementacije vitaminom B12 s biljezima koštane pregradnje u vegetarijanaca', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941259

Rumora Samarin I. Povezanost koncentracije homocisteina i suplementacije vitaminom B12 s biljezima koštane pregradnje u vegetarijanaca [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941259

I. Rumora Samarin, "Povezanost koncentracije homocisteina i suplementacije vitaminom B12 s biljezima koštane pregradnje u vegetarijanaca", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941259

Please login to the repository to save this object to your list.