undergraduate thesis
Izolacija i pročišćavanje egzopolisaharida soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja u prisutnosti fruktoze i galaktoze kao izvora ugljika

Pušek, Anita
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Pušek, A. (2018). Izolacija i pročišćavanje egzopolisaharida soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja u prisutnosti fruktoze i galaktoze kao izvora ugljika (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695544

Pušek, Anita. "Izolacija i pročišćavanje egzopolisaharida soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja u prisutnosti fruktoze i galaktoze kao izvora ugljika." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695544

Pušek, Anita. "Izolacija i pročišćavanje egzopolisaharida soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja u prisutnosti fruktoze i galaktoze kao izvora ugljika." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695544

Pušek, A. (2018). 'Izolacija i pročišćavanje egzopolisaharida soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja u prisutnosti fruktoze i galaktoze kao izvora ugljika', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 06 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695544

Pušek A. Izolacija i pročišćavanje egzopolisaharida soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja u prisutnosti fruktoze i galaktoze kao izvora ugljika [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 October 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695544

A. Pušek, "Izolacija i pročišćavanje egzopolisaharida soja Lactobacillus fermentum D12 nakon uzgoja u prisutnosti fruktoze i galaktoze kao izvora ugljika", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695544

Please login to the repository to save this object to your list.