University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Process Engineering Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation
Cite this document
Bila, Z. (2018). Primjena blisko-infracrvene spektroskopije za određivanje volumnog udjela i fizikalnih svojstava mješavina čajeva industrijske konoplje, kamilice, lipe i mente (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664156
Bila, Zoran. "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije za određivanje volumnog udjela i fizikalnih svojstava mješavina čajeva industrijske konoplje, kamilice, lipe i mente." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664156
Bila, Zoran. "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije za određivanje volumnog udjela i fizikalnih svojstava mješavina čajeva industrijske konoplje, kamilice, lipe i mente." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664156
Bila, Z. (2018). 'Primjena blisko-infracrvene spektroskopije za određivanje volumnog udjela i fizikalnih svojstava mješavina čajeva industrijske konoplje, kamilice, lipe i mente', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664156
Bila Z. Primjena blisko-infracrvene spektroskopije za određivanje volumnog udjela i fizikalnih svojstava mješavina čajeva industrijske konoplje, kamilice, lipe i mente [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664156
Z. Bila, "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije za određivanje volumnog udjela i fizikalnih svojstava mješavina čajeva industrijske konoplje, kamilice, lipe i mente", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664156