undergraduate thesis
Utjecaj prehrambene edukacije na znanje o šećernoj bolesti pacijenata oboljelih od dijabetesa tipa 2

Pfeifer, Danijela
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry

Cite this document

Pfeifer, D. (2018). Utjecaj prehrambene edukacije na znanje o šećernoj bolesti pacijenata oboljelih od dijabetesa tipa 2 (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522974

Pfeifer, Danijela. "Utjecaj prehrambene edukacije na znanje o šećernoj bolesti pacijenata oboljelih od dijabetesa tipa 2." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522974

Pfeifer, Danijela. "Utjecaj prehrambene edukacije na znanje o šećernoj bolesti pacijenata oboljelih od dijabetesa tipa 2." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522974

Pfeifer, D. (2018). 'Utjecaj prehrambene edukacije na znanje o šećernoj bolesti pacijenata oboljelih od dijabetesa tipa 2', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522974

Pfeifer D. Utjecaj prehrambene edukacije na znanje o šećernoj bolesti pacijenata oboljelih od dijabetesa tipa 2 [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522974

D. Pfeifer, "Utjecaj prehrambene edukacije na znanje o šećernoj bolesti pacijenata oboljelih od dijabetesa tipa 2", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522974

Please login to the repository to save this object to your list.