University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis
Cite this document
Kralj, J. (2018). Primjena 2D-korelacijske UV/VIS spektroskopije za detekciju umjetnih bojila u voćnim sokovima (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714821
Kralj, Jelena. "Primjena 2D-korelacijske UV/VIS spektroskopije za detekciju umjetnih bojila u voćnim sokovima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714821
Kralj, Jelena. "Primjena 2D-korelacijske UV/VIS spektroskopije za detekciju umjetnih bojila u voćnim sokovima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714821
Kralj, J. (2018). 'Primjena 2D-korelacijske UV/VIS spektroskopije za detekciju umjetnih bojila u voćnim sokovima', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 30 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714821
Kralj J. Primjena 2D-korelacijske UV/VIS spektroskopije za detekciju umjetnih bojila u voćnim sokovima [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 December 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714821
J. Kralj, "Primjena 2D-korelacijske UV/VIS spektroskopije za detekciju umjetnih bojila u voćnim sokovima", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714821