prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine

Štefanac, Katarina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Analytical Chemistry

Cite this document

Štefanac, K. (2019). Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210

Štefanac, Katarina. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210

Štefanac, Katarina. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210

Štefanac, K. (2019). 'Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210

Štefanac K. Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 May 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210

K. Štefanac, "Utjecaj ekstrakcije potpomognute mikrovalovima na izolaciju polifenola iz kore mandarine", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:792210

Please login to the repository to save this object to your list.