undergraduate thesis
Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta

Brcko, Juraj
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Brcko, J. (2019). Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172

Brcko, Juraj. "Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172

Brcko, Juraj. "Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172

Brcko, J. (2019). 'Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172

Brcko J. Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172

J. Brcko, "Promjena sastava masnih kiselina tijekom prvih 5 mjeseci proizvodnje dimljenog pršuta", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:828172

Please login to the repository to save this object to your list.