prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka ekstrakta majčine dušice i protektivne kulture na svojstva i trajnost svježeg sira od sirovog mlijeka
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj dodatka ekstrakta majčine dušice i protektivne kulture na svojstva i trajnost svježeg sira od sirovog mlijeka

Hrvatin, Lucija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Milk and Milk Products

Cite this document

Hrvatin, L. (2018). Utjecaj dodatka ekstrakta majčine dušice i protektivne kulture na svojstva i trajnost svježeg sira od sirovog mlijeka (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359918

Hrvatin, Lucija. "Utjecaj dodatka ekstrakta majčine dušice i protektivne kulture na svojstva i trajnost svježeg sira od sirovog mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359918

Hrvatin, Lucija. "Utjecaj dodatka ekstrakta majčine dušice i protektivne kulture na svojstva i trajnost svježeg sira od sirovog mlijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359918

Hrvatin, L. (2018). 'Utjecaj dodatka ekstrakta majčine dušice i protektivne kulture na svojstva i trajnost svježeg sira od sirovog mlijeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359918

Hrvatin L. Utjecaj dodatka ekstrakta majčine dušice i protektivne kulture na svojstva i trajnost svježeg sira od sirovog mlijeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359918

L. Hrvatin, "Utjecaj dodatka ekstrakta majčine dušice i protektivne kulture na svojstva i trajnost svježeg sira od sirovog mlijeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359918

Please login to the repository to save this object to your list.