master's thesis
Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala

Puljić, Dominika
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Puljić, D. (2019). Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435

Puljić, Dominika. "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435

Puljić, Dominika. "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435

Puljić, D. (2019). 'Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435

Puljić D. Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 July 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435

D. Puljić, "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435

Please login to the repository to save this object to your list.