University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biology and Microbial Genetics
Cite this document
Puljić, D. (2019). Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
Puljić, Dominika. "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
Puljić, Dominika. "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
Puljić, D. (2019). 'Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
Puljić D. Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435
D. Puljić, "Utjecaj arbutina na inhibiciju bakterijske adhezije i promjenu antioksidacijskog potencijala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:284435