University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Cereal Chemistry and Technology
Cite this document
Antolić, A. (2019). Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591104
Antolić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591104
Antolić, Ana. "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591104
Antolić, A. (2019). 'Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591104
Antolić A. Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 October 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591104
A. Antolić, "Utjecaj ultrazvuka visokog inteziteta na aktivnost polifenoloksidaze, kemijsko-fizikalna svojstva i bioaktivni potencijal ultrafino mljevenih pšeničnih posija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591104