master's thesis
Predikcija fizikalno-kemijskih parametara vodenih ekstrakata samoniklog bilja primjenom blisko infracrvene spektroskopije u kombinaciji s kemometrijskim metodama

Dabić, Doris
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation

Cite this document

Dabić, D. (2019). Predikcija fizikalno-kemijskih parametara vodenih ekstrakata samoniklog bilja primjenom blisko infracrvene spektroskopije u kombinaciji s kemometrijskim metodama (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892970

Dabić, Doris. "Predikcija fizikalno-kemijskih parametara vodenih ekstrakata samoniklog bilja primjenom blisko infracrvene spektroskopije u kombinaciji s kemometrijskim metodama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892970

Dabić, Doris. "Predikcija fizikalno-kemijskih parametara vodenih ekstrakata samoniklog bilja primjenom blisko infracrvene spektroskopije u kombinaciji s kemometrijskim metodama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892970

Dabić, D. (2019). 'Predikcija fizikalno-kemijskih parametara vodenih ekstrakata samoniklog bilja primjenom blisko infracrvene spektroskopije u kombinaciji s kemometrijskim metodama', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892970

Dabić D. Predikcija fizikalno-kemijskih parametara vodenih ekstrakata samoniklog bilja primjenom blisko infracrvene spektroskopije u kombinaciji s kemometrijskim metodama [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2019 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892970

D. Dabić, "Predikcija fizikalno-kemijskih parametara vodenih ekstrakata samoniklog bilja primjenom blisko infracrvene spektroskopije u kombinaciji s kemometrijskim metodama", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:892970

Please login to the repository to save this object to your list.