master's thesis
Mliječni proizvodi kao izvor probiotičkih kultura

Živković, Mattea
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Živković, M. (2020). Mliječni proizvodi kao izvor probiotičkih kultura (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489588

Živković, Mattea. "Mliječni proizvodi kao izvor probiotičkih kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489588

Živković, Mattea. "Mliječni proizvodi kao izvor probiotičkih kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489588

Živković, M. (2020). 'Mliječni proizvodi kao izvor probiotičkih kultura', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489588

Živković M. Mliječni proizvodi kao izvor probiotičkih kultura [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489588

M. Živković, "Mliječni proizvodi kao izvor probiotičkih kultura", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:489588

Please login to the repository to save this object to your list.