undergraduate thesis
Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz timijana (Thymus vulgaris), kadulje (Salvia officinalis) i lovora (Lurus nobilis) primjenom ultrazvuka

Renko, Ira
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for drying Technologies and monitoring of biologically active compounds

Cite this document

Renko, I. (2020). Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz timijana (Thymus vulgaris), kadulje (Salvia officinalis) i lovora (Lurus nobilis) primjenom ultrazvuka (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075177

Renko, Ira. "Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz timijana (Thymus vulgaris), kadulje (Salvia officinalis) i lovora (Lurus nobilis) primjenom ultrazvuka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075177

Renko, Ira. "Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz timijana (Thymus vulgaris), kadulje (Salvia officinalis) i lovora (Lurus nobilis) primjenom ultrazvuka." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075177

Renko, I. (2020). 'Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz timijana (Thymus vulgaris), kadulje (Salvia officinalis) i lovora (Lurus nobilis) primjenom ultrazvuka', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075177

Renko I. Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz timijana (Thymus vulgaris), kadulje (Salvia officinalis) i lovora (Lurus nobilis) primjenom ultrazvuka [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075177

I. Renko, "Ekstrakcija bioaktivnih spojeva iz timijana (Thymus vulgaris), kadulje (Salvia officinalis) i lovora (Lurus nobilis) primjenom ultrazvuka", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075177

Please login to the repository to save this object to your list.