prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira

Jendrijev, Antonija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory of Thermodynamics

Cite this document

Jendrijev, A. (2020). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868993

Jendrijev, Antonija. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868993

Jendrijev, Antonija. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868993

Jendrijev, A. (2020). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868993

Jendrijev A. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2020 [cited 2024 October 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868993

A. Jendrijev, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:868993

Please login to the repository to save this object to your list.